Var i ditt hjärta och känn in sanningen

Acceptera dig själv som du är
29 oktober, 2018
Att acceptera sig själv är som att sockra sig själv med kärlek
8 april, 2021

Sonja Melchior - in the moment

Var i ditt hjärta och känn in sanningen


Stanna upp en stund och lägg dina händer över bröstet och bli medveten om din andning. Andas in och andas ut i ett tempo som känns behagligt och naturligt för dig. Lägg märke till hur du nästan andas med hjärtat. Andas in, andas ut.

I hjärtat har vi massor med fantastiska kvaliteter som till exempel kärlek, medkänsla och lugn. När vi är i kontakt med vårt hjärta kommer vi också närmare vår inre sanning. Det som är sant, riktigt och viktigt för just dig. Känns det här rätt eller inte? Lita på att du vet vad som är sant för dig - för ditt hjärta vet.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA