Jag är värdefull

Modet att våga prova för att finna det jag brinner för
9 juni, 2021
Jag väljer hela mig
6 juli, 2021

Samtalsterapi Stockholm

Jag är värdefull


I grund och botten är vi allt detta. Vi är kärlek, fria, goda och värdefulla. Det är vårt naturliga tillstånd att få lysa med all vår glans, att må bra, göra det vi vill och njuta av vår vistelse här på jorden. Vi är alla viktiga, betydelsefulla och fyller en funktion i den stora helheten. Vi är en del av universums gudomliga livskraft, vare sig vi är medvetna om det eller inte. En kärleksfull skaparkraft som konstant flödar till oss, genom oss och som vi sedan uttrycker på vårt alldeles unika och specifika sätt.

Tyvärr är vi många av oss som inte direkt vuxit upp i en miljö där vi fått höra; du har alla möjligheter i världen, följ din passion, utforska dina talanger, du är visdomen själv och universum log när du föddes. Inget ont om det, vi är alla barn av vår tid och utveckling och expansion av medvetandet sker när det är dags. Var sak har sin tid. Och var och en har sin process. Just nu är vi i ett enormt paradigmskifte där vi kommer att få skala av gamla sanningar om oss själva, världen och universum. Gamla yttre system och strukturer kommer att falla och transformeras för jordens och mänsklighetens bästa. Allt är precis som det ska även fast det kan komma att göra ont, skava och kännas läskigt. Bejaka dina känslor, bejaka dig själv.

I ljus och kärlek
Sonja Melchior
Samtalsterapeut och livscoach i psykosyntes

Texten i bilden är inspirerad från boken "Be så ska du få - lär dig att förverkliga dina drömmar".

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA