Bloggen – in the moment

Att leva i nuet – sanningens ögonblick
5 december, 2017

Välkommen till bloggen - in the moment!

Jag är så glad och tacksam att du har hittat hit. Syftet med min blogg ”in the moment” är att dela med mig av mina tankar, insikter och lärdomar som kommer till mig när jag vandrar min väg genom livet och som jag hoppas ska kunna inspirera och bidra till en ökad medvetenhet om oss själva, vår inneboende kraft och vår förmåga att skapa det liv som vi innerst inne drömmer om.

Låt dig väl smakas och kom ihåg att du bär på din egen sanning och visdom.

Med ljus och kärlek

Sonja Melchior

Diplomerad Samtalsterapeut

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA