Skönhet väcker skönhet

Fem svar – varför samtalsterapi?
6 februari, 2018
Att vara den du är i själ och hjärta
30 september, 2018

Skönhet väcker skönhet


Jag älskar pärlhyacinter och blev så glad när jag fick syn på dessa vackra blomster på väg hem från affären idag. De bara stod där och lyste med all sin prakt. Jag älskar den blå färgen, strukturen, formen, ja allt. Så enkla men ändå så fulländande på något sätt.

Just nu är det en perfekt tid att stanna upp och njuta av all den skönhet som sköljer över oss. Varje dag är det något nytt som slår ut i blom, vecklas ut och tar för sig av livet. Och jag förvånas ständigt av hur genomtänkt och fantastiskt vacker vår natur är. Hur kan det vara så fint?

Det finns något helande, läkande och expanderande i att bejaka skönheten runt omkring oss. Det är precis som den yttre skönheten hjälper oss att öppna upp för vår inre skönhet, en skönhet som är en del av vår sanna natur. När vi uppfattar och välkomnar skönheten påverkas vi på djupet och växer som individer. Vi börjar uppskatta oss själva och vi börjar bejaka den rikedom som finns inom oss.

Vi kan verkligen välja var vi vill lägga vår uppmärksamhet på. Vi kan ta vårt ansvar och öppna upp för skönheten som finns omkring oss. Vi kan söka och finna skönheten i allt och vi kan välja att gå från skönhet till skönhet.

Vad händer i dig när du stannar upp och tar in skönheten?

Låt oss inspireras av pärlhyacinterna. Låt oss stå i vår fulla prakt och dela med oss av vår skönhet till världen.

I solens strålar

Sonja Melchior

Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA