Att vara den du är i själ och hjärta

Skönhet väcker skönhet
9 maj, 2018
Acceptera dig själv som du är
29 oktober, 2018

Sonja Melchior - in the moment

Att vara den du är i själ och hjärta


Inom oss finns en inneboende kraft som vill växa, ta plats och komma till uttryck. När den här kraften väl kickar igång i en individ kan det resultera i oro, förvirring eller trötthet eftersom man inte riktigt vet vad det är som pågår.

Det är många som växer i det inre just nu och kan behöva stöd och vägledning på sin resa. Det kan handla om att man börjar ifrågasätta vad man håller på med, vad man vill och vad som verkligen är viktigt här i livet. Stora existentiella frågor där det blir allt viktigare att vara sann mot sig själv; att stå upp för sig själv, sina behov och sin längtan efter något mer.

Att utforska sig själv, sin historia och sin potential kräver mod och nyfikenhet. Och när längtan blir starkare än rädslan då är det dags. Tiden är inne. Tiden är inne att öppna upp för din inneboende kraft.

När jag för flera år sedan drogs till att börja utforska mig själv var det för att finna en djupare mening och ett högre syfte samt att leva min fulla potential. Idag vill jag hjälpa andra att göra samma sak. Jag är övertygad att vi har kommit hit till jorden för att vara dem vi är i själ och hjärta, ha kul och dela med oss av våra unika gåvor.

Är du intresserad av att utveckla dig själv i en kärleksfull och helande miljö är du välkommen att kontakta mig.

I glädje och kärlek

Sonja Melchior

Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes

0707-999 036

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA