Jag lyssnar och är i kontakt med min kropp

Att acceptera sig själv är som att sockra sig själv med kärlek
8 april, 2021
Känner du att du utvecklas?
10 maj, 2021

Samtalsterapi Stockholm

Jag lyssnar och är i kontakt med min kropp


Din kropp är din bästa vän som oavbrutet - dag ut och dag in - arbetar med att rensa och hålla balans i systemet. Kroppen har en inneboende intelligens som bara vill dig väl och som kommunicerar med dig om du bara väljer att lyssna. Genom att ta kontakt med din andning tar du dig automatiskt tillbaka till dig själv och din kropp. Tillåt dig att känna in hur din kropp mår, vad den behöver och vad den vill.

Kroppen är ditt tempel här på jorden och behöver all kärlek och omvårdnad, precis på samma sätt som ett nyfött barn. Vad utsätter du din kropp för, vad säger du till den och vad matar du den med? Inte bara i form av föda utan även dina tankar, medias rapportering och yttre miljöer. Gå ut i naturen, gå ut i solen och låt din kropp få bada i naturens helande krafter. Be om att få släppa tung, negativ energi och istället fylla på med ny livsenergi som hjälper dig på din framtida utvecklingsresa. Säg till din kropp:

”Tack kära kropp för allt du har gjort för mig och för allt som du gör för mig. Utan dig hade jag inte varit där jag är idag och jag väljer nu att stärka upp kommunikationen med dig och att lyssna tydligt på dina signaler. Tillsammans är vi oslagbara. Jag älskar dig. Tack, tack, tack.”

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA