Känner du att du utvecklas?

Jag lyssnar och är i kontakt med min kropp
30 april, 2021
… som är sanning för mig
19 maj, 2021

Samtalsterapi Stockholm

Känner du att du utvecklas?


Personlig utveckling handlar om självkännedom; att verkligen veta vilka vi är och att verkligen veta vad vi vill. När vi gör val som bottnar inifrån oss själva, istället för att bli styrda av yttre faktorer och maktstrukturer, stärker vi oss själva och bejakar vår frihet. Val som kommer från djupet av vårt hjärta är inte bara bra för oss utan också för vår omgivning.

Inom allt liv finns en inneboende kraft som vill bli sedd, utvecklas och komma till uttryck. När denna process hämmas skapas psykologiska sår inom oss som kan resultera i nedstämdhet och meningslöshet.

Det är aldrig för sent att börja med personlig, inre utveckling. Att vända blicken inåt kan till en början kännas ovant då vi kanske till stora delar av våra liv har haft vanan att fokusera på det som sker i det yttre. Jag hade till exempel inte ”självkännedom” på schemat när jag gick i skolan utan min inre resa började när känslor av meningslöshet började sippra upp till ytan och som jag, tack och lov, valde att ta på allvar.

Personlig utveckling bygger på att hitta tillbaka till oss själva och förstärka dem vi egentligen är. Vi bär alla på unika förmågor och gåvor som världen behöver. Personlig utveckling kräver mod - tålamod - för när vi växer i vårt inre går vi utanför vår trygga komfortzon och sticker hål på gamla sanningar, mönster, trosuppfattningar och myter. Vårt inre växande sker inte på bekostnad att vi tar bort delar av oss som vi inte tycker om utan snarare att vi integrerar och transformerar dem till nya lärdomar och insikter. Vi blir helt enkelt mer.

Bli inte förvånad om ditt yttre liv påverkas och förändras när du utvecklas i det inre.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA