… som är sanning för mig

Känner du att du utvecklas?
10 maj, 2021
Modet att våga prova för att finna det jag brinner för
9 juni, 2021

- den 1 augusti 1835, Søren Kierkegaard -

... som är sanning för mig


”Jag, Søren Kierkegaard, behöver inte söka meningen med livet utanför mig själv. Jag behöver inte följa några auktoriteter eller tro på någon lära. Jag kan själv bestämma vad som är rätt och vad som är fel. Sanningen om mitt liv går inte att hitta någon annanstans än i mitt eget inre.”

Utdrag ur boken Konsten att leva innerligt - existentialism för den moderna människan, Ted Harris & Ann Lagerström.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA