Modet att våga prova för att finna det jag brinner för

… som är sanning för mig
19 maj, 2021
Jag är värdefull
15 juni, 2021

Samtalsterapi Stockholm

Modet att våga prova för att finna det jag brinner för


För en tid sedan sa jag till mig själv: du har alla möjligheter i världen och kan göra precis vad du vill, vad väljer du? Det blev helt blankt inom mig. Ja, vad ville jag? Alltså på riktigt, vad ville jag i djupet av mitt hjärta? Resa, ha goda relationer, vara ute i naturen, skratta och leva innerligt, utvecklas som människa, känna meningsfullhet, skapa, odla, bidra till en ljusare värld. Det ena ledde till det andra, ingenting var direkt självklart. Jag vände blicken inåt för att se vad jag kunde få fatt på. Jag provade och testade för att se vad som gav mig energi, glädje och inspiration.

Idag kan jag bättre förstå att resan är vägen och inte alltid slutdestinationen. På ett sätt finns det inget slut utan bara utveckling. Allt som vi gör leder oss framåt på vår unika väg, ibland kanske inte den spikrakaste utan vi behöver trassla runt i snårskogen för att få med oss en och annan lärdom. Inget är förgäves, allting har en mening. Ha modet att testa dig fram. Vad fångar din uppmärksamhet, vad känner du en dragning till, vad har du för inre dröm som vill komma till uttryck? Tiden är inne, tiden är nu.

I ljus och kärlek
Sonja Melchior
Samtalsterapeut och livscoach i psykosyntes

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/f/d/inthemoment.se/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 259 Sonja
KONTAKT & BOKA